Leverans:


Normal leveranstid är 3-10 arbetsdagar för varor som finns i lager.
 
Ibland kan det ta något längre tid att få sin leverans. Vi meddelar dig via mail om leveranstiden blir längre. 
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktbolagen. 

 

 


Betalningsätt:

1. Swish Företag ( till Stall CB) 
Direktbetalning med nummer 1235096557.

Ange beställningsreferensen (9st bokstäver)
som du får i dina order detaljer.


2. Direktbetalning till Stall CB´s bankgiro

173-4219. Ange beställningsreferensen

(9st bokstäver)
som du får i dina order detaljer.

3. Klarna checkout, betala direkt (kortbetalningar, banköverföring och Klarna Direkt), Betala senare (faktura) samt Dela upp (delbetalningsplan 6, 12, 24 och 36 månader och flexibla betalningar).

Leverans: 
 
* Vi skickar dina beställningar med DHL logistik då främst till närmsta DHL Servicepoint. 

Fast fraktkostnad på 149kr.
Pallar med strö levereras direkt från leverantören som de distribuerar.
Skulle vi använda annan logistik än ovanstående meddelar vi dig som kund detta. 
 
* Du kan också välja att använda dig av våra leveransturer, välj närmsta tur och ange telenummer och mailadress så meddelar vi leveransadress och tid. Är du osäker på vilken tur du tillhör maila oss så hjälper vi dig. 
 
*Väljer ni att hämta här hemma på gården så är det tid efter överenskommelse. Maila stallcb@outlook.com. 
 

*Vissa produkter är dyra att skicka så som tex fodersäckar, de större ströprodukterna (15-25kg) dessa levereras på våra leveransturer eller hämtas här. Vid större beställningar kan dessa levereras direkt från våra leverantörer så maila oss för mer info om detta. 
 

 

 

 

Skadat paket:
 
Om du skulle få ett skadat paket, reklamera det alltid direkt på utlämningsstället eller till transportören ni fått leveransen från och gör en skadeanmälan till dem, och kontakta oss omgående, senast dagen efter att skadan upptäckts. Hämta aldrig ut ett skadat paket!! Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan den går i retur till oss (inom 14 dagar) så fakturerar vi dig 395kr för vårt arbete med hantering av varorna. 
 
Returnera aldrig varor utan att kontakta oss först angående val av leveranssätt.  
För en retur ska vara godkänd ska varan skickas tillbaka obruten i originalkartong, utan förändringar. Dvs varan ska gå att sälja som ny. 
 
Returer skickas som företagspaket så det levereras till oss, och INTE till utlämningsställe, då vi inte har möjlighet att lösa ut dessa. 

Ångerrätt vid köp på Stall CB 

Du har 14 dagars ångerrätt när du köper varor inom Sverige. Ångerfristen börjar löpa när du tagit emot varan. Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Detta styrs av distans- och hemförsäljningslagen. Lagen säger också att säljaren måste informera dig om din ångerrätt och hur du ska göra för att ångra ditt köp. 

Du ska betala returfrakten 

När du ångrar ett köp och skickar tillbaka varan är det du som ska betala för returfrakten. Det är även bra om du har sparat originalförpackningen och emballaget att skicka tillbaka varan i. Spara självklart även alla kvitton, orderbekräftelser, betalningsöverföringar och liknande så att du kan visa att du har köpt varan och när köpet gjordes. Om du skickar tillbaka ett paket så att du får ett kollinummer kan du spåra paketet ifall det kommer bort. När du ångrat köpet ska du få tillbaka dina pengar snarast eller senast inom 7 dagar från returen är mottagen. 

När ångerrätten inte gäller 

Kom ihåg att det finns varor där ångerrätten inte gäller. Det gäller till exempel livsmedel, tidningsprenumerationer och vadhållning. För vissa andra varor upphör ångerrätten att gälla om du bryter plomberingen. Det gäller till exempel datorprogram och dvd-filmer. 
 
 
Bilder i butiken 

Bilderna i vår Webshop eller på våra sociala medier får ej användas utan vårt godkännande i någon form. Har ni önskemål om att använda våra bilder , maila oss på stallcb@outlook.com och ange vad ni ska använda bilderna till. 
 
Handla av oss 

 Du måste fyllt 18år för att handla av oss. 

 

Personuppgiftslagen 

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL) 

 

SMS-utskick 

Vi använder oss av SMS-avisering av leverans och övrig kommunikation som rör din order och varor. Så viktig att ange rätt nummer när ni lägger er order/registrerar er som kund. 


Övrigt
 
Alla priser på Stall CB är inklusive moms. 
Vi innehar F-skattesedel, orgr:8108054043
Adress: Pärup 7307
            24291 Hörby


Tvist 
Eventuella tvister löses i första hand med oss på Stall CB. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommisionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr.