search

Pavo WeightLift

629,00 kr
Inkl. moms

Pavo WeightLift är den perfekta grovfoderprodukten för magra, underviktiga eller äldre hästar, för att återfå en välmående kropp.

Vissa hästar är svåra att hålla i hull, de tappar vikt och muskelmassan minskar. Att ge mer kraftfoder är ofta inte den bästa lösningen. Pavo WeightLift är fri från spannmål, melass, soja och betmassa, men är rik på fibrer och protein för att stötta en hälsosam viktökning. En stor fördel med Pavo WeightLift är att den kan ges båda torr och uppblött.

Kvantitet

 

Säkerhetspolicy

 

Leveransvillkor

 

Returvillkor

I perfekt form

På grund av det höga innehållet av viktiga aminosyror och omega 3- och 6-fettsyror, förses hästen med alla nödvändiga byggstenar för uppbyggnad och muskelutveckling. I kombination med högkvalitativt protein från lusern och energi naturlig och högkoncentrerarat riskli, kommer hästens kroppskondition att förbättras. Dessutom, risklin och linfröoljan säkerställer en perfekt, glänsande päls. På grund av det låga innehållet av socker i Pavo WeightLift, så passar den även för hästar med fång, EMS och insulindysreglering.

Hästar som är känsliga för socker och stärkelse

Fler och fler hästar är känsliga för socker och stärkelse. När dessa hästar blir magra eller underviktiga, hjälper Pavo WeightLift dem att gå upp vikt utan att dysreglera glukosmetabolismen, muskelmetabolismen eller matsmältningssystemet. Pavo WeightLift är fri från spannmål, stärkelsen i Pavo WeightLift kommer inte från spannmål utan från riskli. Stärkelse från riskli smälts mer gradvis och har därför en begränsad effekt på glukosnivåerna i blodet, jämför med stärkelse från spannmål. Därför är det en värdefull och väl användbar källa till energi som bidrar till viktökning.

Stöttar en hälsosam matsmältning

Pavo WeightLift är en liten pellets som är rik på fibrer, främst på grund av den stora mängden lusern. Den höga nivån av fibrer stöttar en hälsosam matsmältning generellt men säkerställer också hästen tuggar ordentligt och på sätt producerar saliv, vilket skapar ett naturligt skydd mot magsyra. Dessutom innehåller Pavo WeightLift bryggerijäst vilket kan ha positiv effekt på tarmfloran.

 

Tips: komplettera med ett vitamin- och mineraltillskott eller ett kraftfoder för att förse din häst med det dagliga behovet av vitaminer och spårämnen

Innehåller

Lusern
Linförskal
Bryggjäst
Linfröolja
Kalciumkarbonat
Magnesiumoxid

Förvaringsanvisning

Förvaras svalt, torrt och mörkt . Återförslut efter användning

 

Näringsämnen

Råprotein 15,0 %
Råfett 4,5 %
Växttråd 13,0 %
Råaska 13,0 %
Socker 3,5 %
Stärkelse 12,0 %
Kalcium 0,90 %
Fosfor 0,72 %
Magnesium 0,61 %
Natrium 0,13 %
Kalium 1,24 %

 

Rekommenderad fodergiva kg/dag

Lean Häst 165gr /100kg 
Underweight Häst 250gr /100kg 
Severe underweight Häst 400gr /100kg 
Pavo
chat Kommentarer (0)