search

St Hippolyt Naturmüsli Grain free

475,00 kr
Inkl. moms

 St Hippolyt naturmüsli grainfree är fiberbaserat och koncentrerat basfoder som är skräddarsytt för känsliga hästar. Med en lusernfri och spannmålsfri sammansättning och lågt socker- och stärkelseinnehåll är detta foder perfekt för hästar med speciella kostbehov.

Kvantitet

 

Säkerhetspolicy

 

Leveransvillkor

 

Returvillkor

NaturMüsli Grainfree är rikt på olika fiberkällor, inklusive gräsfibrer med stor diversitet, esparsett och fruktfibrer. Dessa fibrer främjar en frisk och känslig mag- och tarmfunktion hos hästar. Dessutom är fodret berikat med naturliga vitaminer och organiska mineraler för att säkerställa optimalt näringsupptag hos hästen. Detta betyder att du kan ge en liten daglig fodermängd och ändå möta hästens näringsbehov, vilket gör NaturMüsli Grainfree till ett kostnadseffektivt val.

En av fördelarna med NaturMüsli Grainfree är det höga innehållet av mångsidiga örter. Fodret innehåller inte mindre än 10 olika örter som främjar aptiten och matsmältningen hos hästen. Dessutom bidrar linfrön och linfröolja till en betydande andel omega-3-fettsyror i fodret.

Ge din känsliga häst en balanserad och näringsrik kost med NaturMüsli Grainfree - 15 kg. Med dess lusernfria och spannmålsfria sammansättning, fiberrika örter och koncentrerade vitaminer och mineraler ger detta foder en perfekt balans för hästens välmående och hälsa.

St Hippolyt
chat Kommentarer (0)