search

Hippolowcarb Sensitive 15 kg

205,00 kr
Inkl. moms

Pelleterat färdigfoder utan havrekärna. Medelhög nivå av protein och energi

Kvantitet

 

Säkerhetspolicy

 

Leveransvillkor

 

Returvillkor

HippoLowCarb Sensitive är ett färdigfoder med lågt innehåll av stärkelse för att ge ett foder med långsam och skonsam energi. HippoLowCarb Sensitive innehåller ingen havrekärna och är utformat till hästar som är känsliga för havre och upplevs fungera bättre med en havrefri foderstat. Fodret innehåller däremot havrekli som bidrar med gynnsamma fibrer och förlänger hästens ättid. Linfrökaka och levande jäst som båda anses ha en positiv effekt på hästens maghälsa ingår. Grönmjöl och melass bidrar till ett smakligt foder och det ingående sojaproteinet tillför en hög proteinkvalitet med bra aminosyrasammansättning. HippoLowCarb Sensitive innehåller organiskt selen och naturligt E-vitamin.

Sammansättning:Torkad betmassa, vetekli, havrekli, vete, vetefodermjöl, sojamjöl, melass, sojaolja, hetluftstorkat och pelleterat gräs och lusern,salt, linfröexpeller, jästprodukt, mineraler och vitaminer.

Omsättbar energi 10.0MJ
Råprotein 11.5%
Smältbart råprotein 95.0g
Smb rp/Energi 9.5 g/MJ
Lysin 5.7g
Råfett 5.0%
Stärkelse 11.0%
Socker 7.0%
Växttråd 12.5%
Aska 8.5%
Kalcium 8.0g
Fosfor 4.0g
Magnesium 5.0g
Natrium 8.0g
Kalium 8.5g
Vatten 12.0%


Utfodra HippoLowCarb Sensitive med hö och/eller hösilage och vatten. Ett riktvärde är 0,5–0,8 kg foder/100 kg häst och dag.

Hippo
chat Kommentarer (0)