search

Hippolowcarb Structure 15 kg

319,00 kr
Inkl. moms

Havrefritt färdigfoder med mycket struktur och minimalt med socker och stärkelse.

Kvantitet

 

Säkerhetspolicy

 

Leveransvillkor

 

Returvillkor


HippoLowCarb Structure är ett strukturrikt färdigfoder med endast 4 % stärkelse, en hög fiberhalt och ingen tillsatt melass. Fibernivån och det höga innehållet av stråhack förlänger ättiden och ger hästen en mättnadskänsla. Sammansättning och det låga energiinnehållet gör fodret lämpligt också till hästar som är känsliga mot socker och stärkelse eller har problem med övervikt. Fodret innehåller inte havre. Energin kommer huvudsakligen från skonsamma fibrer och vegetabilisk olja som även gör fodret dammfritt. Morot och lusern ger fodret hög smaklighet samtidigt som morot tillför karoten vilket senare omvandlas till vitamin A. Lusernen, linfrökakan och sojamjölet tillför protein av god kvalitet, inklusive den essentiella aminosyran lysin. HippoLowCarb Structure innehåller dessutom en levande jästkultur som till exempel förbättrar ämnesomsättningen och minskar risken för stress och inflammationer. HippoLowCarb Structure innehåller naturligt E-vitamin och organisk selen för bästa möjliga upptag och för ett ökat immunförsvar.

Sammansättning: Hetluftstorkad och hackad lusern, torkad betmassa, vetekli, hetluftstorkat och pelleterat gräs, sojaolja, vetefodermjöl, morötter, vete, sojamjöl, salt, linfröexpeller, jästprodukt,mineraler och vitaminer.

Omsättbar energi 10.6MJ
Råprotein 12.0%
Smältbart råprotein 95.0g
Smb rp/Energi 9.0g/MJ
Lysin 6.1g
Råfett 9.0%
Stärkelse 4.0%
Socker 6.5%
Växttråd 17.0%
Aska 9.5%
Kalcium 14.0g
Fosfor 5.0g
Magnesium 5.5g
Natrium 5.5g
Kalium 13.5g
Vatten 12.0%


Utfodra HippoLowCarb Structure med hö och/eller hösilage och vatten. Ett riktvärde är 0,5–0,8 kg foder/100 kg häst och dag.

Hippo
chat Kommentarer (0)